Stanovi u izgradnji. Katalog Novi Sad

April 2020.

1779 stanova

131 adresa

71 investitor


Najveći katalog stanova u izgradnji na prodaju.

Direktno od investitora. Bez provizije i skrivenjih troskova.

Lokacije, strukture, kvadrature, cene, kontakti prodavca.

Izaberite stanovi koji se vam svida. Pozovite investitora i pitajte oko detalja ili zakazite gledanje bez posrednika.


Primer kao izgleda katalog

Katalog sadrzi podatke o stanovima u izgradnji koji su trenutno na prodaju u Novom Sadu. Uz opis svakog stana ide naziv i broj telefona investitora koji ga prodaje. Opis stana ukljcuje osnovne podatke odnosno:

  • Deo grada
  • Adresa – lokacija gradilista
  • Struktura stana – broj soba
  • Kvadratura stana – povrsina u m2
  • Cena stana u eur
  • Planirani rok zavrsetka gradnji
  • Naziv investitora
  • Broj telefona sluzbe za prodaju investitora

Nakon pristupa katalogu vi mozete izabrati samo stanovi, koji odgovaraju vasim kruteriumima. Ako vam potreban na primer dvosoban stan na Grbavice minimum 40 m2 i po ceni maksimum 60 000 eur slobodno koristite filteri da biste pronasli svi odgovarajuce variante. Nakon toga mozete ih sortirati po cene ili kvadrature (rastuce ili opadajuce) i otstampati resultat. Vam na raspolaganju i naziv i broj telefona prodavca investitora. Slobodno ga pozovite da dobijete dodatnu informaciju i da zakazete gledanje stana.

Ovo je samo primer pa svi nazivi investitora i adrese su uslovne. Da biste dobili neogranican pristup realnom katalogu stanova u izgradni direktno od investitora u Novim Sadu potrebno je aktivirati PREMIUM nalog. Realni katalog sadrži informacije za 1779 stanova na prodaju od 71 investitora u Novom Sadu.

[wpdatatable id=4 table_view=regular]

”Fantastićan katalog. Skoro sve šta ima na tržištu i sa telefonom investitora. Gledaš i odmah ga zovež. Bez brige, bez provizije, bez posrednika. Lako i transparentno. Bravo.”

Jeste, svida se nas servis korisnicima. Hvala, bas nam je drago.


Kako dobiti pristup katalogu?

Za pristup katalogu se obavezna prijava. Pristup kompletne informacije moguc samo za PREMIUM korisnika. PREMIUM nalog je platni. Trenutno je vazeca promotivna cena samo 10 eur za jedan mesec. Redovna cena je 49 eur. Nakon oplate cete dobiti potvrdu i mozete koristiti nas servis.

PREMIUM nalog = neogranicen pristup katalogu sa 1779 stanova.

Promotivna cena na jedan mesec je 10 eur.

Tehnička podrška +381 69 226 9909 pon-ned 9-21h